Lisää tiedotteita ja muita tietoja löydät myös Blue Finance Groupin verkkosivuilta (pääosin englannin kielellä)

Blue Finance Groupin markkinakatsaus tammi-marraskuu 2023 on julkaistu

Nyt julkaistussa markkinakatsauksessa kerromme muun muassa, kuinka olemme onnistuneet vuoden 2023 tärkeimmässä tavoitteessa, eli lainatuotteiden kääntämisessä voitolliseksi raskaiden vuosien jälkeen.

Täyden osavuosikatsauksen sijaan raportoimme tulosyksiköidemme liikevaihdon ja -voiton tammi-marraskuulta 2023. Vuoden 2022 tilinpäätöksen ja -tarkastuksen viivästyminen merkitsee sitä, että 1.1.2023 alkaneen tilikauden taseen avaussaldot eivät ole vielä vahvistuneet, mistä johtuen emme voi toistaiseksi raportoida kaikkia avainlukuja. Liikevaihto ja -voitto ovat kuitenkin raportoitavissa, ja siksi olemme päättäneet julkaista nämä osittaiset luvut tammi-marraskuulta. Vuoden 2022 tilinpäätöksen valmistuttua, tulemme päivittämään puuttuvat taseen tunnusluvut.

Tutustu tarkemmin Blue Finance Groupin markkinakatsaus raporttiin, joka avautuu alla olevasta linkistä:

BLUE FINANCE GROUP – MARKKINAKATSAUS TAMMI-MARRASKUU 2023

Blue Finance Groupin markkinakatsaus tammi-syyskuu 2023 on julkaistu

Nyt julkaistussa markkinakatsauksessa kerromme kuinka vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä yhtiön liiketoiminta jatkui kannattavana. Yhtiö on löytänyt kannattavan tuotevalikoiman sekä kannattavat markkinat, ja vuoden viimeisen neljänneksen tavoitteena onkin toiminnan hienosäätäminen.

Täyden osavuosikatsauksen sijaan raportoimme tulosyksiköiden liikevaihdon ja -voiton tammi-syyskuulta 2023. Vuoden 2022 tilinpäätöksen ja -tarkastuksen viivästyminen merkitsee sitä, että 1.1.2023 alkaneen tilikauden taseen avaussaldot eivät ole vielä vahvistuneet, mistä johtuen emme voi toistaiseksi raportoida normaaliin tapaan kaikkia avainlukuja. Liikevaihto ja -voitto on kuitenkin raportoitavissa, ja siksi onkin mielestämme paikallaan tässä kohtaa julkistaa osittaiset luvut tammi-syyskuulta. Kun vuoden 2022 tilinpäätös saadaan valmiiksi, tulemme päivittämään puuttuvat taseen tunnusluvut.

Tutustu tarkemmin Blue Finance Groupin markkinakatsaus raporttiin, joka avautuu alla olevasta linkistä:

BLUE FINANCE GROUP – MARKKINAKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2023

Blue Finance Groupin markkinakatsaus tammi-kesäkuu 2023 on julkaistu

Nyt julkaistussa markkinakatsauksessa kerromme kuinka vuoden 2023 ensimmäinen puolisko oli merkittävä käännekohta Blue Financen historiassa, kun operatiivinen liiketoiminta on siirtynyt käytännössä täysin Suomen ulkopuolelle. Kerromme myös kuinka toiminnan keskittäminen Tanskaan, Espanjaan ja Puolaan paransi yhtiön liikevoittoa.

Täyden osavuosikatsauksen sijaan julkaisemme tulosyksiköiden liikevaihdon ja -voiton tammi-kesäkuulta 2023. Vuoden 2022 tilinpäätöksen ja -tarkastuksen viivästyminen tarkoittaa sitä, että 1.1.2023 alkaneen tilikauden taseen avaussaldot eivät ole vielä vahvistuneet, mistä syystä emme voi vielä raportoida normaaliin tapaan kaikkia avainlukuja. Liikevaihto ja -voitto on kuitenkin raportoitavissa, ja siksi onkin mielestämme paikallaan tässä kohtaa julkistaa osittaiset luvut tammi-kesäkuulta. Kun vuoden 2022 tilinpäätös saadaan valmiiksi, päivitämme puuttuvat taseen tunnusluvut.

Tutustu tarkemmin Blue Finance Groupin markkinakatsaus -raporttiin, joka avautuu alla olevasta linkistä:

BLUE FINANCE GROUP – MARKKINAKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2023