1. Ensimmäinen sijoitus tehdään kirjautumalla palveluun Rekisteröidy / Tee uusi sijoitus -linkin kautta.

Palveluun on kirjauduttava verkkopankkitunnuksilla, koska palvelun käyttö edellyttää vahvan sähköisen tunnistamisen.

• Rekisteröinnin yhteydessä palvelu pyytää sinua täydentämään henkilö- ja yhteystietosi, lisäämään pankkitilisi numeron sekä hyväksymään osakeannin ehdot. Jos haluat sijoittaa yrityksenä, voit avata yrityksellesi oman sijoittajatilin suoraan Sijoittajan Online -palvelusta henkilökohtaisen sijoittajatilin rekisteröinnin jälkeen.

Huom! Varmista, että pankkitilin numero on oikein, koska kuukausittaiset osingot sekä sijoittamasi pääoma (sijoituksen lopettaessasi) maksetaan automaattisesti ilmoittamallesi pankkitilille.

2. Valitse sijoitettava summa.

Pienin mahdollinen kertasijoitus on 100 €. Sijoitukselle ei ole ylärajaa, mutta verkkopankkien rajoituksista johtuen suurin yksittäinen sijoitus on usein 20.000 € tai 30.000 €. Huom! Jos verkkopankin raja tulee vastaan, tai et löydä haluaamasi sijoitussummaa, sijoituksia voi tehdä useita.  ”Siirry maksamaan” -painikkeesta sinut ohjataan verkkomaksuvälittäjä Paytrail Oyj:n palveluun sijoituksen maksamista varten. Maksamisen jälkeen palaat automaattisesti takaisin sijoituspalveluun.

3. Tekemäsi sijoitus näkyy nyt Sijoittajan Online -palvelussasi.

Sijoituksen otsikosta näet osakemerkintäsi tilan,

• VARMISTETAAN tarkoittaa sitä, että maksu on lähtenyt pankkitililtäsi, mutta se ei ole vielä saapunut Blue Finance Oy:n tilille. Rahojen siirto kestää yleensä kaksi pankkipäivää. Kun maksu on kirjautunut Blue Finance Oy:n tilille, hallitus hyväksyy vielä osakemerkinnän muodollisesti saman päivän aikana.

• ONNISTUNUT tarkoittaa sitä, että osakemerkintäsi on hyväksytty ja osingon kertyminen on alkanut.

4. Kaikki tekemäsi sijoitukset näet ”Katsele sijoitusta” -osiossa, ja osiossa ”Kotiuta sijoitus” voit halutessasi tehdä lunastuspyynnön, koskien joko koko sijoitusta tai osaa siitä.

Sijoituksillesi maksetut osingot näet ”Katsele sijoitusta” -kohdasta.

Sijoittajan Online -palvelu

Mikäli olet jo rekisteröitynyt, voit käyttää Sijoittajan Online -palveluamme sijoituksesi tarkasteluun ja lisäsijoitusten tekemiseen. Sijoittajan Online -palveluun voi kirjautua tästä tai ruudun oikean yläreunan ”Kirjaudu palveluun” -painikkeella.

Sijoittajan Online -palvelussa on mm. seuraavat toiminnot ja näkymät:

  • Yhteenveto sijoituksestasi (osakkeiden lukumäärä ja yhteisarvo, viimeisin osingonmaksu, 12kk osinkotuotot ja kuukauden keskiarvo, osinkotuotot yhteensä, graafiset esitykset sijoitetun pääoman kehityksestä sekä saadun osinkotuoton määristä)
  • Tiliotemuotoiset sijoitustapahtumat päivämäärien mukaisesti (osakkeiden ostot ja myynnit, osakkeiden tilat, maksetut osingot, salkun arvon kehitys, tieto omien tietojen muutoksesta)
  • Tee uusi sijoitus (ensimmäinen sijoitus tai lisäsijoitus, sivu näyttää myös arviotuoton tulevalle sijoitukselle)
  • Kotiuta sijoitus (voit tehdä sijoitustasi koskevan lunastuspyynnön valitsemalla summa ja painamalla ”Kotiuta sijoitus” -painiketta)
  • Omat tiedot (näet oman sijoittajaprofiilisi, voit vaihtaa yhteystietojasi, salasanaa tai tilinumeroasi ja voit luoda yritysprofiilin yrityksellesi)

Blue Finance Oy on päättänyt keskeyttää toistaiseksi uusien osakkeiden merkinnän 2.12.2022 alkaen. Tiedotamme erikseen, kun osakemerkinnät ovat jälleen mahdollisia.